Cobra Mobile

De mobiele mistgenerator die overal mee naartoe kan

Heeft u een jachtschip, vrachtwagen of container die beveiligd moet worden? Zoek dan niet verder, want de Cobra Mobile is alles wat u nodig heeft. Deze mobiele mistgenerator is zo compact dat hij overal mee naartoe kan. Geef inbrekers geen kans om uw bezittingen te beroven en schaf de Cobra Mobile vandaag nog aan.

Het lijkt een gemakkelijk doelwit voor inbrekers: een caravan, jachtschip of een vrachtwagen. Een kraak die zo gepiept is. Dit is doorgaans ook het geval, behalve wanneer u ervoor zorgt dat u inbrekers een stap voor bent. Met een mobiele mistgenerator zet u een inbreker in een fractie van een seconde volledig buitenspel. De mist maakt de buit onzichtbaar en dat geeft u een groot voordeel, want wat een dief niet ziet kan hij ook niet stelen. Daardoor zal de dief het al snel opgeven en vluchten. En uw bezittingen? Die blijven ongedeerd.

De mobiele mistgenerator van CobraFog is de sterkste en snelst werkende mistgenerator die bovendien volledig op batterij werkt. Hij is daardoor ideaal voor de beveiliging van ruimtes zonder netvoeding, zoals tijdelijke opslagruimtes, bouwplaatsen, gepantserde busjes, containers en jachtschepen. Maar ook huizen of ruimtes waar u stroom wilt besparen.

Cobra mistgenerator mobileCobra mistgenerator mobileCobra mistgenerator mobile

Wat doet een mobiele mistgenerator?

Een mobiele mistgenerator werkt op dezelfde manier als een normale mistgenerator: zodra het alarm geactiveerd wordt, zal de machine in een fractie van een seconde in rap tempo een enorme mistwolk uitstoten. Hierdoor staat de hele ruimte binnen een mum van tijd in een dikke mistwolk, waardoor de inbreker geen hand voor ogen meer kan zien. Het enige verschil met een normale mistgenerator, is dat de mobiele mistgenerator gemakkelijk vervoerbaar is en volledig op batterij werkt die ruim drie maanden zonder stroom kan.

mistgenerator mobiel

Voordelen mobiele mistgenerator

 • Een mobiele mistgenerator is een onaangename verrassing voor inbrekers en zet ze in een fractie van een seconde volledig buitenspel
 • Uitermate geschikt voor de beveiliging van ruimtes zonder netvoeding, zoals tijdelijke opslagruimtes, bouwplaatsen, gepantserde busjes, containers en jachtschepen, vrachtvervoer, caravans en overig transport
 • De compacte mobiele mistgenerator kan overal mee naartoe
 • Werkt ruim drie maanden op batterij, zonder netvoeding

Waarom een mobiele mistgenerator?

De Cobra Mobile is een compacte machine die gemakkelijk is weg te zetten in een hoek van de ruimte. Hij neemt zeer weinig ruimte in, maar brengt een enorm effect teweeg. Zodra het alarm afgaat door een ongewenste bezoeker, wordt het systeem namelijk direct geactiveerd. Vervolgens blaast de machine op enorme snelheid een dikke mistwolk. Daardoor wordt de hele ruimte razendsnel in een dikke mist gehuld. De inbreker ziet niks meer en raakt gedesori├źnteerd. Hierdoor zal hij vluchten of vast komen te zitten, waardoor de politie gemakkelijk haar werk kan doen.

Het is belangrijk om te weten dat alleen al de aanschaf van een mistgenerator veiligheid kan garanderen. Dieven en inbrekers hebben het doorgaans namelijk niet zo op mistgenerators. Sterker nog, het liefst lopen zij hier met een grote boog omheen. En dat is niet voor niets, want een mistgenerator maakt het plegen van een inbraak onmogelijk, zelfs voor de meest geavanceerde inbreker.

Kwaliteit gegarandeerd

Wees erop berust dat niet iedere mistgenerator dezelfde kwaliteit garandeert. De mistgenerators van CobraFog behoren tot de snelst werkende mistgeneratoren ter wereld. De mist wordt met een onwaarschijnlijke snelheid van 50m3 uitgestoten. Daarbij garandeert het hoge percentage glycol in de innovatieve formule van het vloeistof een optimale mistdichtheid, die het onmogelijk maakt om te doorheen te kijken. Bovendien is het eenvoudig om de vloeistofzak bij onze mistgeneratoren te vervangen. Tot slot verbruiken de mistgeneratoren van CobraFog een minimale hoeveelheid stroom en werkt de mobiele variant ruim drie maanden zonder stroom.

De mistgeneratoren van CobraFog presteren volgens de nieuwste innovaties en technologie. Met diverse patenten garandeert CobraFog de meest effectieve beveiliging tegen diefstal. Onze mistgeneratoren zijn gecertificeerd volgens Europese regelgeving en de mistvloeistof is 100% veilig getest voor objecten, dieren en mensen en laat geen sporen na.

mobiele mistgenerator beveiliging

Algemene informatie mobiele mistgenerator

 • De mist is niet schadelijk
 • Geschikt voor ruimtes tot 750m3
 • De batterij werkt ruim 3 maanden zonder stroom
 • Weegt maar 5 kg
 • Afmetingen B 25 x D 16 x H 15 cm
 • Voldoet aan de Europese CE en EMC
 • Mistvloeistof is gecertificeerd als niet gevaarlijk
 • 2 jaar garantie

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over de Cobra Mobile of andere mistgeneratoren? Of wilt u expertise over geschikte beveiliging voor een specifieke ruimte? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bent u op zoek naar andere mistbeveiliging? Zie dan de Cobra Grande voor de beveiliging van grote loodsen en fabriekshallen. Of de Cobra Piccolo voor uw woning of winkel.