Nieuwste systeem Cobrafog Plus combineert mistmachine en hygiëne

Met trots presenteren wij ons nieuwste systeem Cobrafog. In dit nieuwste apparaat worden twee vitale functies in ieder huishouden of bedrijfsruimte gecombineerd, namelijk anti-inbraak en schoonmaken. Het geavanceerde systeem slaat twee vliegen in één klap en beveiligt uw woning, winkel of bedrijfspand van inbraak en combineert dit met een handige schoonmaakfunctie. Naar schatting werkt de Cobrafog Plus 1.700 keer efficiënter werkt dan reguliere schoonmaaksystemen. Hoe dat precies in zijn werk gaat leest u hieronder.

Effectieve mistgenerator

Veiligheid en hygiëne, twee aspecten waar u zich liever niet mee bezig houdt als het gaat om uw bedrijf, winkel of huishouden, maar beiden des te belangrijker zijn. De Cobrafog Plus is in de eerste plaats een effectieve mistgenerator die de ruimte 100% beveiligt. U bent wellicht al bekend met de manier waarop onze mistmachines werken. Voor het geval u hier nog niet bekend mee bent, hieronder een uitleg. Het alarmsysteem gaat af zodra er een ongenodigde gast uw woning, winkel of bedrijfspand binnendringt. De mistmachine slaat direct aan en stoot een krachtige mistwolk uit. Hierdoor ziet zelfs iemand met uitstekende ogen niets meer. En wat een dief niet ziet, kan hij immers ook niet stelen. Vanuit die logica handelen onze mistmachines daadkrachtig en doelgericht. De mist ontneemt de inbreker het zicht en hij raakt gedesoriënteerd. Als hij geluk heeft, weet hij de weg naar de uitgang nog te vinden. In veel gevallen komt de inbreker vast te zitten, zodat arriverende hulptroepen vrij spel hebben. En de mist? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Deze verdwijnt net zo snel als dat hij gekomen is en laat geen sporen na op uw bezittingen. Bovendien is de mist 100% veilig getest op mens en dier, dus zelfs de inbreker blijft ongedeerd.

Combineert anti-inbraak en hygiëne

Het tweede vitale probleem waarmee de Cobrafog Plus u volledig ontzorgt is hygiëne. Het geavanceerde systeem beveiligt u tegen iedere vorm van inbraak vanwege de ingebouwde mistgenerator, terwijl het schoonmaaksysteem de ruimte tegelijkertijd schoonmaakt, parfumeert en reinigt. De innovatieve formule van het schoonmaaksysteem is opgebouwd uit alcohol, diproyleenglycool, water en quaternair ammoniumzout. Een krachtige formule waardoor de Cobrafog Plus 1.700 keer efficiënter werkt dan reguliere schoonmaaksystemen. Dit komt mede door het formaat van de vernevelde druppels die het systeem uitstoot. Deze tackelen ieder vuiltje, stofdeeltje en andere boosdoeners in de lucht en trekt deze krachtig naar beneden, terwijl de nevel zakt. Bovendien bereikt de mist ieder kiertje en gaatje voor een optimale reiniging en hygiëne. Kortom, het geavanceerde schoonmaaksysteem reinigt beter dan u of een huishoudhulp zou doen.

Heeft u interesse in de Cobrafog Plus of een andere mistgenerator? Of bent u benieuwd wat een mistmachine of andersoortige beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en een beveiligingsplan op maat. Iedere situatie is uniek, dus wij denken graag met u mee.