Samenwerking met Camerabeveiliging B.V. is officieel

Bij deze kondigen wij aan samen te gaan werken met Camerabeveiliging B.V. Waar onze specialiteit voorheen met name in mistbeveiliging lag, leverden wij ook al andersoortige beveiliging. Met Camerabeveiliging B.V. halen wij een extra afdeling aan kennis in huis. Met kennis over verschillende soorten camera’s, recorders en monitors, bieden wij beveiliging nu in een totaalpakket aan. Kortom, één loket voor al uw beveiligingsvragen.

OVER CAMERABEVEILIGING B.V.

Evenals Cobrafog richt ook Camerabeveiliging B.V. zich op de unieke situatie bij die bij ieder beveiligingsplan komt kijken. Beveiliging is maatwerk, want iedere situatie vraagt om een individuele aanpak. Geen enkel beveiligingsplan is één op één te kopiëren. Zo vraagt een loods om andere beveiliging dan een woonhuis. Maar ook is het ene huis het andere niet. Kortom, een uniek beveiligingsplan voor iedereen. Met de samenwerking met Camerabeveiliging B.V. halen wij additionele kennis over camera’s, monitors en recorders in huis. Ook tijdens de montage en eventueel onderhoud achteraf kunt u aan ons overlaten. Op die manier voldoet uw beveiligingsapparatuur altijd aan de laatste regelgeving en bent u voorzien van de meest geavanceerde technologie. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over specifieke beveiliging? Of heeft u een algemene vraag over nieuwe of bestaande beveiligingsapparatuur bij u thuis, op kantoor of in uw voorraadloods? Neem daarom gerust contact met ons op, dan adviseren wij u met een persoonlijk beveiligingsplan. Van het bepalen van het beste beveiligingssysteem, de installatie, het monitoren en het onderhoud van het beveiligingssysteem – wij blijven betrokken van A tot Z.