Mistmachine nu overal te monteren dankzij plafondbeugel voor systeemplafond

In de laatste jaren is het aantal plofkraken op supermarkten, en dan met name de tabakshoek en pinautomaten, exponentieel toegenomen. Dat is logisch te verklaren, want voor inbrekers is het een makkelijke buit. Toch is het probleem enorm voor de winkeliers, die achterblijven met torenhoge schade. Een mistmachine is voor veel winkeliers al dé oplossing gebleken. Wij hebben in de laatste periode een ongekend aantal mistmachines geïnstalleerd in diverse supermarkten. En met succes, want op die manier zijn al vele plofkraken voorkomen. Aanvullend op deze beveiliging hebben wij sinds kort een nieuwe plafondbeugel aan ons assortiment toegevoegd. Deze maakt de montage van de mistmachines in de gehele winkel nu mogelijk, ook als de winkel is uitgerust met een systeemplafond. De plafondbeugel ondersteunt het fraaie design van de mistmachine en doet daarmee geen afbreuk aan uw interieur. Zie hieronder hoe de plafondbeugel eruit ziet en wat het voor u kan betekenen.

mistmachine

Plafondbeugel voor mistmachine

De nieuwe plafondbeugel is ideaal voor mistmachines in supermarkten en andere winkels die gebruikmaken van systeemplafonds. De beugel is tweeënhalve meter lang, waardoor deze aan het originele plafond bevestigd kan worden en daarmee vlak onder het systeemplafond komt te hangen. Hiermee kunt u de tabakshoek en/of pinautomaat in de winkel nóg beter beveiligen. De witte mistmachine en plafondbeugel vallen tevens volledig weg in het interieur van de winkel.

De plafondbeugel is speciaal ontwikkeld voor onze Piccolo, Forza en Media mistmachines en de kosten zijn €350 inclusief montage. Wij zullen u adviseren over de juiste plek voor de mistmachine in uw winkel. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u precies adviseren over deze kwestie. Waar het voorheen alleen mogelijk was om de machine in de hoek van de zaak te monteren, kan de mistmachine nu overal opgehangen worden, omdat de beugel aan het plafond gemonteerd wordt in plaats van de muur.

mistmachine

Mistmachine in uw winkel?

Wij hebben al een flink aantal tevreden winkeliers in ons klantenbestand. Een mistmachine biedt voor hen de oplossing tegen ramkraken en bijkomende schade. Voorkom vandaag nog een (volgende) ramkraak bij u in de winkel en schaf een mistmachine (inclusief plafondbeugel) aan. Wij komen de mistmachine bij u installeren en u bent direct voorzien van optimale beveiliging.

Hoe werkt een mistmachine?

Hoe een mistmachine werkt? Zodra het alarm afgaat stoot de machine een dikke mistwolk uit. Zelfs iemand met uitstekend zicht ziet geen hand voor ogen meer. Geen enkele dief is opgewassen tegen het grootse effect dat de kleine mistmachine teweegbrengt. De dief raakt gedesoriënteerd en kan zijn buit niet meer zien en ook de uitgang niet meer vinden. Hij probeer te vluchten, maar ook dat lukt niet door de mist. En uw voorraad blijft onaangetast, want hulptroepen hebben tijd om te arriveren om de dief te onderscheppen. Met de plafondbeugel kan de mistmachine nu op de meest optimale locatie gemonteerd worden.

Wilt u meer informatie over deze plafondbeugel of een mistmachine? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee. Wij weten als geen ander dat beveiliging maatwerk is en dat iedere situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij denken graag met u mee over de juiste beveiliging voor uw situatie.