Mistgeneratoren Leica AmsterdamHet Rotterdamse filiaal van de bekende parfumerie ICI Paris XL kiest voor mistgeneratoren ter uitbreiding van de beveiliging. Mistbeveiliging B.V. heeft drie mistgeneratoren geplaatst in de winkel in de havenstad.

De Rotterdamse ICI Paris XL, in het centrum van de stad, is een flagshipstore met een oppervlak van vijfhonderd vierkante meter. Daarmee is deze vestiging de grootste van Europa.

Hier hebben wij drie mistmachines geplaatst, type Bandit 240 DB. Dit is de nieuwste en vooruitstrevendste mistmachine die er te krijgen is. De kwaliteit van de mist en de betrouwbaarheid van deze mistmachines maken het de beste keuze voor mistbeveiliging. Nog een voordeel zijn de vullingen: de HY-3 Pack die in deze mistmachines te vinden is, zijn gemakkelijk te vervangen.

Binnen 18 seconden stoten deze mistmachines 500 kubieke meter mist uit. Wanneer de ruimte volledig gevuld is met deze dichte, witte mist, heeft een persoon tot maximaal dertig centimeter zicht. De drie mistmachines zijn gekoppeld aan het alarmsysteem in de winkel. Wanneer het alarm afgaat, beginnen de machines binnen 0,1 seconden mist uit te stoten.

Door het plaatsen van drie mistgeneratoren, is dit filiaal van ICI Paris XL optimaal beveiligd. En dat is nodig. Parfum is immers een kostbaar product, waardoor het vaak de aandacht trekt van criminelen. We zien in de beveiligingswereld dat steeds meer parfumeries de winkels uitrusten met mistbeveiliging, om zo diefstal te voorkomen.

Door gebruik te maken van mistgeneratoren hebben inbrekers geen andere keuze dan te vluchten. Al het zicht in de ruimte wordt ontnomen, waardoor de producten niet meer te zien zijn en criminelen de benen nemen. Doordat het alarm afgaat, kan een meldkamer op de hoogte worden gebracht en de politie ter plaatse komen. Normaal gesproken hebben criminelen dan nog tijd om producten mee te nemen en ervandoor te gaan. Door de mistgeneratoren kiezen zij echter het hazenpad en hebben ze geen tijd meer om kostbare producten te stelen.

De machines worden ook zo geplaatst, dat de mist richting de uitgang spuit en het hele assortiment onzichtbaar wordt, zodat inbrekers zo snel mogelijk de benen nemen.

Bent u benieuwd naar onze mistmachines of wilt u een demo in uw eigen bedrijfspand of winkel? Neem contact met ons op. Beveiliging is maatwerk en daarom denken wij graag met u mee.