Mistmachines geïnstalleerd in 19 supermarktfilialen

Regelmatig krijgen wij de vraag van winkeliers of hij hen kunnen helpen bij beveiligingsvragen. In de laatste jaren is het aantal plofkraken op supermarkten flink gestegen. Criminelen hebben het gemak van een inbraak op de geldautomaten in supermarkten ontdekt en zij storten zich daar gretig op. Met alle gevolgen van dien, want winkeliers staan met de handen in het haar. Na een plofkraak is de schade aan hun winkels namelijk gigantisch en kosten zijn vaak niet te overzien. Tot overmaat van ramp kunnen verzekeringen de kosten soms óók niet dekken, waardoor winkeliers vaak tegen faillissement aan zitten door de inbraak. Dat moet verleden tijd zijn, vinden wij. Daarom bieden wij dé oplossing tegen plofkraken op uw winkel of bedrijfspand. Mistmachines bieden ultieme beveiliging tegen criminelen die het op uw winkel hebben gemunt. Zo hebben wij onlangs 19 filialen van een bekende supermarktketen voorzien van onze nieuwste Cobra Medio mistmachines!

Kies voor mistmachines

Steeds meer supermarkten kiezen voor mistmachines, omdat het de meest effectieve manier is om een overval op geldautomaten te voorkomen. Recentelijk hebben wij 19 filialen van een bekende supermarktketen uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van mist. Per supermarkt hebben wij een tweetal van onze nieuwste Cobra Medio mistmachines geïnstalleerd. Deze mistmachine zet de ruimte binnen enkele seconden in een dikke mistwolk. Het gevolg is dat dieven niets meer kunnen zien en hun oriëntatie kwijtraken. Ze proberen de uitgang te vinden maar slagen daar zelfs vaak niet in. Het enige dat zij kunnen is wachten op hulp. Dit geeft hulptroepen van de politie de kans om te arriveren en het over te nemen van onze mistmachines.

Hieronder ziet u een demonstratie van onze mistgenerator in een supermarkt.

Zo werken mistmachines

Benieuwd hoe een mistmachine werkt? Zie het in de video hierboven. Na activatie van het systeem beginnen mistmachines met het uitstoten van een dikke mistwolk. Hierdoor wordt de ruimte binnen enkele seconden in een dik pak mist gezet. De mist blokkeert de ogen van de inbreker, waardoor zelfs iemand met uitstekend zicht geen hand voor ogen meer ziet. Het gevolg is dat de dief gedesoriënteerd raakt en zijn buit niet meer kan lokaliseren. Zijn enige optie is een poging te vluchten, maar zelfs dat wordt niet makkelijk door de mist. Het enige dat hij kan doen is wachten tot de mist is gaan liggen. En in die tijd hebben hulptroepen precies genoeg tijd om te arriveren en de dief te arresteren. Anders dan andere beveiligingssystemen zijn mistmachines in dit opzicht een grote hulp voor de politie in het opsporen van verdachten.

Benieuwd wat mistbeveiliging voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over andersoortige beveiliging? Neem gerust contact met ons op. Iedere situatie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij stellen een beveiligingsplan op maat voor u op en adviseren u graag in de juiste beveiliging voor uw situatie.